Profiel

Foto Merianne van der Wielen

Ik ben Merianne van der Wielen, en ik ben geboren en getogen in het kleine dorpje Vinkel, gelegen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Mijn liefde voor het landschap en zijn verhalen begon al op jonge leeftijd en heeft me sindsdien niet meer losgelaten. Deze passie voor de aarde en haar geschiedenis bracht me ertoe om na mijn middelbare school een landschappelijke studie te gaan volgen.


Na het behalen van mijn VWO-diploma besloot ik mijn interesse in de buitenwereld verder te verkennen door me in te schrijven voor de opleiding Management van de Leefomgeving aan de HAS Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Het was hier dat ik mijn specialisatie vond in Landscape Planning and Development, een pad dat me uiteindelijk naar mijn diploma in juli 2022 leidde. Tijdens mijn opleiding heb ik met veel toewijding aan diverse projecten gewerkt en waardevolle ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de sector.


Naast mijn werk in de gebiedsontwikkeling koester ik een grote interesse in grafische vormgeving. Het creëren van logo’s, posters, brochures, websites, kaarten, infographics en zelfs het gebruik van augmented reality stelt me in staat om mijn creativiteit te uiten en tegelijkertijd mijn passie voor het vakgebied over te brengen. Mijn gereedschap bestaat voornamelijk uit Adobe-programma’s, waarmee ik nauwgezet werk aan het ontwikkelen van op maat gemaakte ontwerpen die aansluiten bij de behoeften van mijn klanten.


Mijn samenwerkingspartners zouden mij omschrijven als: stabiel, fijne samenwerking, geeft een luchtige sfeer, houdt goed overzicht, betrouwbaar, leert snel, reageert snel op vragen, stelt diepe inhoudelijke vragen waardoor er vertrouwen gewekt wordt, flexibel en denkt mee met de ander. Rollen die bij mij passen zijn onder andere projectmanager en verbinder. 

Naast mijn professionele activiteiten geniet ik van mijn vrije tijd door me te storten op mijn andere passie: muziek. Als muzikant speel ik al piano sinds mijn zesde levensjaar, waarvoor ik verschillende diploma’s heb behaald. Op mijn tiende begon ik met zingen en op mijn zestiende heb ik mezelf gitaar leren spelen. Mijn muziekpartner en ik treden regelmatig op bij diverse gelegenheden, variërend van intieme restaurantoptredens tot levendige evenementen in poppodia. Ik heb zelfs het genoegen gehad om samen met gerenommeerde artiesten zoals Vajen van Den Bosch en Trijntje Oosterhuis het podium te mogen delen.

 

 

 

Muziek foto Merianne van der Wielen
Merianne van der Wielen foto
Foto Merianne van der Wielen

Als je meer wilt weten over mijn achtergrond, ervaringen of mijn portfolio wilt bekijken, nodig ik je van harte uit om mijn Curriculum Vitae te raadplegen. Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn in mijn diensten, neem dan gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!